Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O comisie a decis demolarea mai multor constructii de pe plaja din Vama Veche (video)

ro

15 Apr, 2010 03:54 2106 Marime text

plaje_vama_veche.jpgScandal pe plajă, în Vama Veche. O comisie de inspectori a decis demolarea mai multor construcţii pe motiv că s-ar afla pe terenul public. Patronii s-au supărat foc, mai ales că aveau autorizaţii de construcţie de la primărie. Primarul dă vina pe ... Marea Neagră.

Inspectorii au măsurat, au analizat, au studiat, iar apoi au tunat. Să se demoleze. Constructorii nu vor nici măcar să sisteze lucrările. Cum s-o facă, doar în două săptămâni, de 1 mai, Vama Veche va fi plină de turişti. "Pe plaja din Vama Veche sunt realizate construcţii cum este aceasta din spatele meu care nu au niciun fel de autorizaţie privind lucrările executate. Am dispus oprirea lucrărilor. Vom dispune şi măsuri contravenţionale care-l vizează atât pe investitor cât şi  administraţia locală", a spus inspectorul Gigi Chiru.

Proprietarii teraselor în construcţie spun că nu vor opriu lucrările, cu atât mai mult cu cât au autorizaţii de construcţie.

Oamenii vor acum să-l ia la întrebări pe primar. Doar el le-a dat autorizaţii. Edilul, pare să le ţină partea.

"Fiecare turist vrea atunci când merge într-o staţiune să aibă puncte de unde să-şi cumpere una alta, să stea la o masă, să-şi cumpere amintiri", declară primarul Nicolae Undrea.

Controalele vor continua pe tot litoralul.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 15 Apr, 2010 07:20 Domnul primar isi cunoaste interesele; da autorizatii preferential, si isi bate joc de atitia proprietari de terenuri care cauta o autorizatie de atita timp. Poate ministerul turismului sa puna ordine in comuna asta de mafioti...