Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Florin Dumitru rămâne sub control judiciar Ar fi furat 4.000 de lei de la o angajată a unei săli de jocuri de noroc

ro

14 Oct, 2015 13:24 1046 Marime text
 
Tribunalul Constanţa a decis, astăzi, ca Marius Florin Dumitru, acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, să rămână sub control judiciar. Magistraţii au respins contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Decizia este definitivă.
 
Din probele administrate de procurori, s-a reţinut că, în ziua de 10 octombrie, ora 16.54, în timp ce persoana vătămată se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în incinta unităţii aparţinând SC SG SRL din municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis, inculpatul ar fi deposedat-o prin întrebuinţarea de violenţe, respectiv prin smulgere, de suma de aproximativ 4.000 de lei pe care ar fi ţinut-o în mână.
 
Din investigaţiile poliţiştilor, bărbatul i-ar fi solicitat operatoarei de serviciu să îi schimbe o bancnotă de 100 de lei şi, profitând de neatenţia acesteia, i-ar fi smuls din mână bancnote de 100 de lei şi 50 de lei, în total, 4.000 de lei. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii