Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:47 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La această oră, au loc controale într-un complex comercial de produse alimentare!

ro

04 Aug, 2016 08:29 1410 Marime text
La această oră, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice acționează într-un complex comercial de produse alimentare din sectorul 2, din București. Se verifică proveniența și calitatea produselor alimentare.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române şi cei ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, desfăşoară o acţiune de verificare într-un complex comercial de produse alimentare din Bucureşti, sector 2.

Acțiunea vizează combaterea evaziunii fiscale şi protejarea bugetului consolidat al statului, precum și protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit cu produse alimentare neconforme.

Se verifică agenţii economici care comercializează en-gros legume şi fructe provenite din import şi achiziţii intracomunitare, carne propaspătă şi congelată, precum şi provenienţa şi calitatea produselor alimentare puse în circulaţie.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii