Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportatorii de marfă, în atenția polițiștilor IPJ Constanța, Mai multe amenzi, aplicate în timpul unei acțiuni de control

ro

12 Apr, 2024 14:47 454 Marime text
La data de 11 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, împreună cu specialiști din cadrul  Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării dispozițiilor legale de către transportatorii de marfă.
 
Potrivit IPJ Constanța, acțiunea s-a derulat în zonele cu risc rutier și valori de trafic ridicate.
 

„În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate 47 de vehicule.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 48.000 de lei.
 
De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Exemplu:
 
La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 07.40, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui ansamblu rutier format din autoutilitară și semiremorcă, ce circula pe D.N. 22.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constat că operatorul de transport efectua transport rutier de mărfuri agabaritice pe drumurile publice având depășită cu 12,4 tone masa maximă admisă pe sectorul de drum respectiv, de 40 de tone.
 
Operatorul de transport a fost sancționat contravențional cu suma de 15.000 de lei.

Citește și: 

Acțiune a polițiștilor în municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii