Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:51 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neptun ”Joint Risk Monitoring during Emergencies in the Danube Area Border”

ro

09 Jun, 2015 16:55 762 Marime text
 
În perioada 10 - 12.06.2015, la Neptun va avea loc închiderea oficială a proiectului strategic ”Joint Risk Monitoring during Emergencies in the Danube Area Border”, finanţat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.
 
Durata de implementare a proiectului este de 48 de luni de la data semnării contractului de finanţare, iar acesta are un buget total de 11.508928 euro (din care 3,56 milioane euro revin Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă). Partenerii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, în derularea şi implementarea proiectului, sunt: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Garda Naţională de Mediu, Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare şi Încercări pentru Electrotehnică ICMET Craiova, Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic CITT Craiova - Universitatea din Craiova, din România, precum şi Directoratul General de Pompieri şi Protecţie Civilă - Ministerul de Interne, Inspectoratul Regional de Mediul şi Apă Veliko Târnovo, Universitatea Sf. Cyril şi Sf. Metodius - Veliko Târnovo, din Bulgaria.
 
Proiectul vizează îmbunătăţirea pregătirii şi intervenţiei la urgenţe, prevenire eficientă, monitorizare şi limitarea consecinţelor dezastrelor şi lupta pentru combaterea poluării factorilor de mediu în zona eligibilă a programului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii