Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii montani au salvat două persoane aflate într-un autoturism înzăpezit pe un drum forestier. Cum au ajuns turiştii în acea zonă (galerie foto)

ro

30 Dec, 2018 17:02 1048 Marime text
Sâmbătă 29.12.2018 orele 20.38, prin sistemul unic 112, jandarmii montani din Arieșeni au fost sesizați asupra faptului că un autoturism a rămas înzăpezit pe un drum forestier de pe raza localității Bubești, au transmis reprezentanţii IJJ Alba. 

"La ora 22.12, un echipaj de jandarmi montani a ajuns în zona indicată. La fața locului, au găsit un autoturism marca Skoda Octavia cu numere de înmatriculare de București și două persoane B.R.N. de 29 de ani, cetățean român și rezidentă a Regatului Unit al Marii Britanii și S A.D. de 34 de ani, cetățean bulgar, care au declarat că au plecat de la pârtia Vârtop cu intenția de a ajunge la cabana unde erau cazați, urmând indicațiile G.P.S.-ului. 
Din păcate, aplicația informatică, nefiind actualizată, i-a îndrumat pe un drum forestier utilizat doar pe timp de vară" - au mai transmis reprezentanţii IJJ Alba.

Jandarmii montani, au cerut sprijinul unui localnic, care cu un utilaj de deszăpezire a deschis drumul până în localitatea Cobleș 

Niciuna dintre persoanele aflate la fața locului, nu au avut nevoie de asistență medicală de specialitate.

Sursa foto: facebook/Jandarmeria Alba
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii