Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In Ziua Norocoasa, Blue Air aduce Europa mai aproape

ro

17 Jun, 2010 21:17 1126 Marime text

Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 50 de rute în Europa, a demarat astăzi programul „Ziua Norocoasă". Prin intermediul acestei noi campanii promoţionale, în fiecare zi, o nouă ţară de destinaţie Blue Air beneficiază de o reducere de 10% a preţului total (bilet + taxe de aeroport). Astăzi, ţara norocoasă a fost Spania. Astfel, clienţii smart flying au putut cumpăra astăzi bilete cu 10% mai ieftine pentru următoarele destinatii Blue Air: Barcelona, Madrid, Malaga şi Valencia.

Compania Blue Air va anunţa ţara de destinaţie care beneficiază de preţuri promoţionale pe website, prin serviciul de newsletter precum şi prin intermediul reţelelor sociale. Biletele la tarif redus se pot achizitiona doar in ziua respectivă şi sunt valabile pe toată perioada orarului de vară, până pe 30 octombrie 2010.

Biletele la tarif promoţional pot fi achiziţionare direct de pe www.blueairweb.com, prin serviciul de Call Center precum şi din reţeaua de agenţii Blue Air şi agenţii partenere Blue Air din ţară şi din străinătate.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii