Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Important! Criza din Ucraina obligă Silversea să modifice itinerariile a patru curse pe Marea Neagră. Portul din Constanța rămâne în program

ro

16 May, 2014 18:11 1743 Marime text
Ținând cont de criza din Ucraina, Silversea Cruises a luat decizia de a modifica patru itinerarii pentru patru curse de la Marea Neagră, programate inițial pentru a ajunge, în acest an, în porturile Yalta, Sevastopol și Odessa.

Astfel, voiajul de șapte zile programat de Silver Spirit pentru data de 21 iulie va rămâne în întregime un itinerar pe Marea Neagră, singura modificare care va interveni va fi înlocuirea portului Odessa cu Trabzon. Pe de altă parte, cele trei noi curse de nouă zile se vor concentra pe destinatii din Grecia și Turcia. Important este că itinerariul cuprinde în continuare porturile de la Marea Neagră din Constanța și Nessebur.


Noile curse de nouă zile (cea realizată de Silver Cloud va începe pe 13 octombrie, iar cele două de pe Silver Spirit sunt programate pe 20 august, respectiv 29 septembrie) au fost îmbunătățite cu o ofertă. Pornind de la Constanța, oaspeții se pot bucura o zi întreagă de experiența marca Silversea în București, ce potrivit celor de la luxurytravelmagazine.com, este recunoscut ca „Parisul Estului” pentru bulevardele sale cu șiruri de copac , arhitectura elegantă și atmosferă vibrantă. Excursia cuprinde și vizitarea mediului rural din România, servirea unui delicios prânz în stil românesc, dar și vizitarea Palatului Parlamentului, Dealului Mitropoliei, Muzeului Satului și Pieței Revoluției. Turiștii care nu doresc să se viziteze Bucureștiul, vor putea opta pentru un bonus de 200 de dolari la bordul navelor.

Sursa: http://www.luxurytravelmagazine.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii