Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Constanța Vino și tu în echipa Jandarmeriei! Sunt ultimele zile de înscrieri

ro

11 May, 2024 08:19 749 Marime text
foto: Facebook/ IJJ Constanța
Vino și tu în echipa Jandarmeriei!

Sunt ultimele zile în care te poți înscrie!!!

Data limită de depunere a cererilor de înscriere la școlile militare de subofițeri jandarmi este 14.05.2024, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța prin intermediul unei postări pe pagina de socializare. 

Pentru sesiunea de admitere aprilie – iulie 2024, la școlile militare de subofițeri ale Jandarmeriei Române sunt scoase la concurs un număr de 700 de locuri, dintre care 350 locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și alte 350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Deci fiecare candidat compatibil cu cerințele impuse are 700 de șanse de a deveni jandarm.

Cererile de înscriere pentru admiterea la instituţiile militare de învăţământ postliceal ale M.A.I., însoțite de consimțământul privind solicitarea eliberării extrasului de pe cazierul judiciar, se depun până la data de 14 mai 2024, exclusiv în format electronic (scanat), la adresa de mail a unității: resurse.umane@jandarmeriaconstanta.ro , inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Dosarele de candidat se depun personal şi în volum complet, la sediul unităţii, până la data de 21 mai 2024.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969 int. 24537 sau prin consultarea site-ului unităţii: www.jandarmeriaconstanta.ro - secțiunea Cariera.


Citește și:

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa s-a extins cu noi colegi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii