Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Halep, Niculescu, Mitu, Olaru și Tecșor, încurajate de militarii Armatei României (video)

ro

03 Feb, 2016 22:29 2159 Marime text
 
Jucătoarele de tenis Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raluca Olaru și Alina Tecșor  au îmbrăcat astăzi haina militară și s-au fotografiat cu tricolorul, salutând cu mâna la beretă.
 
Militarii Armatei României le-au „înarmat” cu încurajările lor pentru disputa cu Cehia, din acest weekend, în Fed Cup.
 
„Campioanele inimilor noastre. Echipa feminină de tenis a României (...) a fost surprinsă plăcut de militarii Armatei României. Fetele noastre vor evolua împotriva echipei Cehiei, în acest weekend, în Fed Cup, la Cluj Napoca, iar noi toți trebuie să le susținem. Surpriza ni s-a întors înzecit atunci când fetele au îmbrăcat tricourile personalizate cu numele lor și beretele verzi, specifice militarilor. (...) Hai România! Hai fetelor! Suntem alături de voi!”, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.
 
De asemenea, pe pagina de socializare este urcat și un video al Dragonilor Transilvani, din Afganistan, realizat special pentru susținerea fetelor din echipa de tenis a României și vizionat de acestea.
 
 
 
Sursa foto: Facebook - Ministerul Apararii Nationale, Romania
 
 
 
Din Afganistan, HAI ROMÂNIA!

Din Afganistan, Dragonii Transilvani susţin echipa naţională de tenis feminin a României!#România #mapn #ArmataRomâniei #FedCup #Tenis #ClujNapoca #Halep #Olaru #Niculescu #Mitu #Tecşor

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on 3 Februarie 2016
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii