Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi şi Mircea Sandu vor să-i viziteze pe condamnaţii din dosarul Transferurilor

ro

08 Aug, 2014 16:17 1966 Marime text
Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că el şi Gheorghe Hagi intenţionează să-i viziteze pe Gheorghe Popescu şi pe ceilalţi condamnaţi în Dosarul transferurilor, aflaţi în închisoare. Vizita ar urma să aibă loc luna viitoare, informează Mediafax.
 
"Vreau să-l vizitez pe Popescu. Am vorbit cu Gică Hagi. Iniţial am spus că mergem în iunie, dar nu s-a putut, vom încerca în septembrie. Apele s-au mai liniştit, familia a fost de mai multe ori. Sper ca în septembrie să-l convingă Gică Hagi să ne primească. Vreau să merg să-l salut, să-l încurajez. Nu numai pe el, şi pe ceilalţi pe care îi cunosc. Îmi pare rău de nea Jean Pădureanu că e într-o situaţie deplorabilă, sper ca justiţia să-l lase să stea într-un spital civil, să fie îngrijit ca lumea, nu mai are mult de trăit", a declarat Sandu, citat de Mediafax.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, la închisoare cu executare pe George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Gigi Neţoiu, fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea şi Jean Pădureanu, în Dosarul transferurilor.

Sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii