Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Under-19, în finala mare a Ligii Elitelor

ro

06 May, 2016 00:29 1434 Marime text
Echipa Under-19 a FC Viitorul este la un singur meci de al cincilea titlu naţional consecutiv, după ce s-a calificat în finala mare a Ligii Elitelor. În semifinale, formaţia pregătită de Vasile Mănăilă a trecut, la Mogoşoaia, la loviturile de departajare de U Cluj, după 1-1 la finele timpului regulamentar de joc. Pentru FC Viitorul a înscris Cicâldău (14 - decarul constănţenilor a înscris pe lângă portar, după o pasă excelentă a lui Ciobanu), iar clujenii au punctat prin Janos (23 - şut spectaculos la colţul lung).

La penalty-uri, de la FC Viitorul au marcat Panait, Coman, Casap şi Cicâldău, ratând Nedelcu (şut pe lângă). U Cluj a irosit două lovituri, apărate de Tordai, astfel că scorul a fost 4-3!

FC Viitorul U-19 (antrenor Vasile Mănăilă) a jucat cu: Tordai - Rogoza, Ghiţă, Kilyen, Panait - Casap, Iani (83 Nedelcu), Dumitrescu (46 C. Ene) - Ciobanu (85 Manole), Coman, Cicâldău. Din lot au mai făcut parte Dur-Bozoancă - Rusu, Trancă şi Căpuşă.

În finala mare, FC Viitorul va întâlni Ardealul Cluj, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 17.30, tot la Mogoşoaia.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii