Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Basescu si Rares Niculescu, candidati oficiali pentru Parlamentul European

ro

01 Mar, 2009 19:01 672 Marime text

Elena Băsescu este oficial candidatul PD-L la alegerile europarlamentare.

Organizaţia de tineret a PD-L a emis un comunicat de presă prin care anunţă că „susţine fără reţinere candidatura Elenei Băsescu pentru alegerile europarlamentare din acest an". „Pentru a se putea impune, pentru a putea determina la Bruxelles decizii şi politici europene în favoarea tinerilor, inclusiv a celor din România, OTPD-L a decis să susţină tineri recunoscuţi pentru capacitatea lor de a le impune şi a le promova eficient. (...) Elena Băsescu are experienţa Parlamentului European, experienţă pe care a dobândit-o în ultima perioadă, în care a fost stagiar, fiind in acelaşi timp recunoscută pentru capacitatea şi tenacitatea de a lupta politic în favoarea aspiraţiilor şi intereselor tinerilor", se mai arată în comunicatul organizaţiei de tineret a PD-L.

Elena Băsescu este stagiar la Parlamentul European, la cabinetul eurodeputatului Iosif Matula. Iniţial, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a fost ajutată de prietena sa, europarlamentarul Monica Iacob Ridzi, care i-a deschis uşile Parlamentului European luând-o stagiar la cabinetul său.

Rareş Niculescu, actual europarlamentar, este de asemenea, candidat oficial la Parlamentul European. Acesta a obţinut sprijinul organizaţiei lui Emil Boc cu unanimitate de voturi. Acesta urma să fie numit, de către premierul Emil Boc, purtător de cuvânt al Guvernului însă, în urma unui scandal petrecut într-un club din Cluj, Boc s-a răzgândit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii