Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri reținuți pentru tâlhărie

ro

02 Nov, 2015 13:32 1817 Marime text
 
Vineri, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de doi inculpaţi minori cercetaţi în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în noaptea de joi, 29 octombrie, în jurul orei 21.00, în timp ce persoana vătămată N. M. se deplasa pe strada Midiei din oraşul Năvodari, inculpaţii i-au smuls telefonul pe care îl ţinea în mână, la ureche, pentru a vorbi, după care au fugit, fiind depistaţi la scurt timp de organele de poliţie, prejudiciul cauzat în cuantum de 400 lei, fiind recuperat în totalitate.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.



Sursa foto: someseanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii