Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul general de la Argus a fost eliberat din funcţie

ro

27 Aug, 2011 19:51 1976 Marime text

06_argus_argus.jpgMircea Theodor Leu a fost eliberat din funcţia de director general al societăţii "Argus" Constanţa şi numit în funcţia de director comercial al companiei, potrivit unui anunţ făcut de "Argus" pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Acesta arată că, în conformitate cu hotărârile luate de Consiliul de Administraţie în şedinţa din 25 august, noul director general al companiei va fi Gabriel Constantinescu. Domnia sa va conduce societatea timp de patru ani şi va fi retribuit cu 7.700 de lei lunar, in baza unui contract de mandat încheiat cu Consiliul de Administraţie.
Modificările aduse conducerii "Argus" Constanţa vor fi puse în aplicare de la întâi septembrie 2011. Gestiunea funcţiei de director general va fi preluată de domnul Constantinescu în perioada de notificare de 30 de zile de la data solicitării eliberării din funcţia de director general de către Mircea Theodor Leu.
Mai multe firme controlate de omul de afaceri Cătălin Chelu deţin aproape 33% din compania care activează în industria uleiurilor vegetale din ţara noastră.

Vasile Leu, unul dintre cei mai longevivi ma­na­geri locali - care a condus producătorul de uleiuri Argus Con­stanţa (UARG) în ultimii 20 de ani, s-a retras, anul trecut, la finele lunii iulie, din funcţia de director general al companiei, lăsându-i locul lui Mircea Theodor Leu.

"În adunarea generală s-a hotărât separarea funcţiei de pre­şedinte al companiei de cea de director general şi având în ve­dere faptul că am o vârstă puţin mai înaintată am decis să rămân la funcţia de preşedinte", preciza atunci Vasile Leu, care este şi unul dintre principalii acţionari ai Argus Constanţa (UARG).

El şi-a păstrat funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei în care lucrează de 38 de ani.

Vasile Leu nu a dorit să precizeze care este legătura de rudenie dintre el şi noul director general.


sursa: site-ul bursa.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii