Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Marinei, ministrul Carmen Dan i-a omagiat pe militarii căzuți la datorie

ro

15 Aug, 2017 13:05 1737 Marime text
Cu prilejul Zilei Marinei Române, ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, a transmis un mesaj prin care i-a omagiat de militarii care și-au sacrificat viața.  
 

”Ziua Marinei simbolizează curajul de a înfrunta apele, cutezanța de a depăși barierele și de a merge mai departe în numele unor idealuri și valori comune.Îi omagiem în această zi pe marinarii militari sau civili care și-au sacrificat viața în conflicte armate pentru apărarea țării sau în alte împrejurări dramatice ce aveau să aducă glorie Marinei Române. Astăzi, suntem privilegiați să fim parte a NATO, iar angajamentele noastre de securitate și stabilitate regională sporesc rolul Marinei Române în această zonă geostrategică importantă a Mării Negre.De asemenea, alături de militari, sărbătoriții acestei zile sunt și polițiștii de frontieră — cei care asigură siguranța frontierei de stat, inclusiv la Marea Neagră, dar și misiunile FRONTEX în mările și apele internaționale.

 
Tuturor acestora le transmit mult succes în misiuni, bun cart înainte și ape liniștite! Fie ca Sfânta Fecioară Maria, protectoare a marinarilor români, să vă călăuzească și ocrotească drumurile pe ape!” - a transmis ministrul Carmen Dan. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii