Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Acțiune de conștientizare a efectelor consumului de droguri, la Năvodari

ro

13 Feb, 2022 19:04 1565 Marime text


Echipa de specialiști pe linie de prevenire a Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Constanța, formată din psiholog Carmen Lipan și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, comisar Dan Albină și inspector Filotia Borș, s-a deplasat, în acest sfârșit de săptămână, în orașul Năvodari din județul Constanța.

Aceștia au desfășurat activități de informare, educare și conștientizare a elevilor în proiectul „Independent de violență”.

Astfel, 63 de elevi ai Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu" Năvodari au primit informații despre efectele fizice, psihice și juridice ale consumului de droguri, dar și cu privire la delincvența juvenilă. Totodată, 6 cadre didactive au oferit sprijinul necesar în desfășurarea acțiunii. 

În cadrul activităților a participat și Florin Elefteriu din cadrul Poliției orașului Năvodari, Compartimentul Proximitate.

Proiectul de prevenire „Independent de violentă” este iniţiat de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, parteneri fiind ANITP CR Constanța și CPECA Constanța.

foto: Facebook/ Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii