Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:29 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Mazăre despre greva de la RATC

ro

16 Sep, 2013 14:28 2244 Marime text
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, astăzi, la şedinţa de Consiliul Local, în privinţa grevei de la RATC: „Mi se pare un şantaj ce fac cu mine şi cu locuitorii Constanţei. Conform legii, nu ai voie să faci grevă atât timp cât există contract colectiv de muncă”.

Operatori privaţi pe trasee

Mazăre a anunţat că operatorii privaţi vor intra pe traseele RATC, având avize de traseu provizorii. „Mă gândesc să scoatem la licitaţie toate traseele pentru operatorii privaţi”, a spus primarul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • veronica 17 Sep, 2013 14:18 i loc sai plateasca pe soferii reateceului cum trebuie,lucreaza 12 ore la volan,trezirea la ora 4 de dimineata si serile tarzii si nu reusesc sai asigure un trai decent al familiei, ei nu petrec noptile in mamaia la distractii ca mazare si asi mentine tonificatia ci stau intepeniti la volan si au probleme cu coloana unii din ei la o varsta destul de tanara.
  • Ioio 16 Sep, 2013 20:37 era de asteptat ca tovarasul sa ia asemenea decizii...nu acelasi lucru face si cu Radet? Teatru?Cazinoy...etc etc... sa privatizam tot....ca doar sunt afacerile lor....Dar platesc pt asta si cei ce mu l-au votat....
  • RATC 16 Sep, 2013 16:40 Asa...minunat.Acum urmeaza licitatii aranjate care vor fi castigate de GMS,iar toata Constanta va fi ocupata de microbuze...FELICITARI Radu