Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salariaţii Poştei Române organizează grevă de avertisment, miercuri

ro

19 Mar, 2024 16:25 655 Marime text
foto cu rol ilustrativ Mâine, între orele 08:00 și 10:00, Poșta Română se confruntă cu o grevă de avertisment în aproape toate oficiile sale poștale din țară. Această acțiune este organizată de membrii Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România (SLPR), care protestează pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. 

"Mâine, 20 martie, între orele 8:00 şi 10:00, va avea loc greva de avertisment în cadrul Companiei Naţionale Poşta Română, având în vedere situaţia conflictuală gravă din Poşta Română.

Facem această precizare, pentru că dacă se va ajunge în situaţia grevei propriu-zise, a grevei generale, în cadrul companiei Poşta Română, aproape jumătate din populaţia României va avea de suferit ţinând cont de obiectul de activitate al Poştei Române, acela de a distribui pensiile către peste 5 milioane de pensionari, de a distribui toate ajutoarele sociale şi alte beneficii pe care Ministerul Muncii le acordă persoanelor aflate în situaţii de subzistenţă. Nu în ultimul rând, ţinând cont că Poşta Română distribuie toate citaţiile şi convocările de ordin procedural ale instanţelor de judecată, problema de disfuncţionalitate în cadrul ţării va fi una majoră", a spus vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Mircea Burlacu.

Iată anunțul oficial:

Mâine are loc greva de avertisment la Poșta Română între orele 08 și 10. În aproape toate oficiile poștale, membrii Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România (SLPR) nu vor lucra.  Mâine, între orele 8 și 10, în timpul grevei de avertisment de la Poșta Română, membrii SLPR și alți afiliați BNS vor fi prezenți în fața Oficiului Poștal 73 Tranzit din București, amplasat pe Calea Giulești, nr. 6-8.

De asemenea, în timpul grevei de avertisment vor fi prezenți membrii SPLR și în fața sediilor centrale ale Poștei Române din aproape toate județele țării.


Citește și:

Sindicatul Poșta Română Constanța protestează în fața Prefecturii Județului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii