Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:42 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aniversatul zilei. Marius Horia Țuțuianu președintele Consiliului Județean Constanța. Știi câți ani face?

ro

01 Sep, 2016 08:28 2930 Marime text
Marius Horia Țuțuianu este noul președinte al Consiliului Județean Constanța ales de consilieri pe acest post la 22 iunie.
 
Fiind născut pe 1 septembrie 1976, Țuțuianu împlinește astăzi 40 de ani.
Preşedintele Consiliului Judeţean este absolvent cu diplomă de licenţă al Universităţii din Bucureşti, licenţiat al Institutului de Drept şi Relaţii Internaţionale „Nicolae Titulescu“, în ştiinţe juridice, specializarea drept şi relaţii internaţionale, promoţia 1999.

Este căsătorit, are doi copii şi vorbeşte două limbi străine: engleză şi franceză.
Spune că îl caracterizează spiritul de echipă, capacitatea de adaptare sporită, capacitatea de asimilare de informaţii, tenacitatea, seriozitatea, dar şi deschiderea către comunicare.

Șeful CJC a lucrat încă din timpul vacanţelor studenţeşti. Primul loc de muncă a fost ca şef de recepţie într-un complex hotelier din Eforie Sud.
Între 1999 şi 2001, a ocupat postul de economist sector producţie - comerţ - alimentaţie publică şi turism, în cadrul SC Neptun-Olimp SA din Mangalia.

Din 2001 şi până în 2002, acesta a ocupat funcţia de şef serviciu comercial/producţie în cadrul SC Euxin SA din Constanţa. În perioada 2012 - 2016, Horia Ţuţuianu a fost director general al aceleiaşi societăţi. Practic, din această funcţie a venit direct la Consiliul Judeţean.
 
În aceeaşi perioadă a deţinut şi funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Neptun-Olimp SA din Mangalia, iar în plan administrativ, mandatul de consilier judeţean PSD. 

sursa foto: ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii