Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța. Un avion de pasageri a aterizat de urgență. Echipele de intervenție, chemate în ajutor (galerie foto+video)

ro

20 Jan, 2019 15:26 7885 Marime text
Este alertă în această după amiază pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța. 

Potrivit unor surse, un avion de pasageri care venea de la Larnaka, Cipru și se îndrepta către București a anunțat o defecțiune la flapsuri și a fost nevoit să aterizeze de urgență pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. 

Aeronava a aterizat în siguranță, toți cei 109 pasageri fiind în siguranță. 

În astfel de situații se declanșează sistemul de Urgență, iar toate autoritățile de intervenție sunt chemate să intervină la fața locului.

Două echipaje de la ISU Dobrogea, un echipaj de Jandarmerie, mai multe echipaje al Serviciului de Ambulanța Județean Constanța și SMURD au fost trimise la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. 

Potrivit ISU Dobrogea, a fost o solicitare de a asigura măsurile specifice la aterizarea unui avion Boeing. 

La bordul aeronavei se află 108 persoane, 1 bebeluș și 6 membri ai echipajului. 

”Am fost anunțați că o aeronavă a companiei Blue Air cu 109 pasageri la bord care se îndrepta de la Larnaca spre Aeroportul Otopeni nu a putut ateriza pe Otopeni din cauză că nu a putut deschide flapsurile și se îndreaptă spre Constanța. S-a declanșat sistemul de urgență personal. Am chemat pompierii, ambulanțele care au ajuns în timp util. aeronava a aterizat în siguranță. Totul este bine, în afara oricărui pericol. Deocamdată nu s-a luat o decizie dacă aeronava va mai decola sau nu” – a declarat directorul Auroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Bogdan Artagea.

 Un pasager nemulțumit a luat legătura cu reprezentanții companiei Blue Air cărora le-a reproșat faptul că pasagerii care au rămas în avion vor fi transportați la Aeroportul de la Otopeni cu aceeași aeronavă care a avut probleme. Bărbatul a insistat în convorbirea telefonică avută cu reprezentantul Blue Air că nu este în regulă această situație.
Câțiva pasageri au luat decizia de a pleca spre București cu un taxi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii