Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident aviatic pe Aeroportul Heatrow din Londra! Două avioane de pasageri, implicate

ro

06 Apr, 2024 21:10 888 Marime text
Foto: Google MapsDouă avioane au suferit avarii la nivelul aripilor după o coliziune la sol pe aeroportul londonez Heathrow, însă în urma acestui incident nu s-au înregistrat victime sau întârzieri ale zborurilor, au declarat surse aeroportuare, citate de EFE și Agerpres.ro

O aeronavă British Airways (BA) şi un avion Virgin Atlantic s-au ciocnit la Terminalul 3.

"Lucrăm în prezent cu serviciile de urgenţă şi cu companiile aeriene partenere ca răspuns la un incident care a implicat astăzi două avioane la sol", a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Heathrow.

"Nu s-a înregistrat rănirea vreunui pasager şi nu anticipăm niciun impact în continuare în operaţiunile aeroportului", a subliniat acesta.


Aeronava Virgin, un Boeing 787-9, terminase un zbor şi nu avea pasageri la bord, în timp ce era tractată într-o altă parte a aeroportului, când s-a ciocnit cu aeronava BA care staţiona.

Un purtător de cuvânt al Virgin Atlantic a explicat că vârful aripii uneia dintre aeronavele sale goale a intrat în contact cu o altă aeronavă în timp ce aceasta era remorcată de la Terminalul 3.

"Siguranţa pasagerilor şi a echipajului nostru este întotdeauna prioritatea noastră principală. Putem confirma că nu se afla niciun pasager la bordul aeronavei Virgin Atlantic" în timpul incidentului, a declarat purtătorul de cuvânt al Virgin, adăugând că societatea a lansat o "anchetă completă şi exhaustivă" cu privire la cele întâmplate.

Sursa: Agerpres.ro

Citește și: 

O cursă TAROM Bruxelles - Otopeni a fost anulată din motive tehnice, joi seara. Printre pasageri, Mircea Geoană, Luminiţa Odobescu, europarlamentari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii