Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a cumpărat bilete de avion de la agenția de turism administrată de colegul de partid al primarului Chițac (DOCUMENTE)

ro

23 Feb, 2024 17:00 3144 Marime text
  • Primăria Constanța a achiziționat prin cumpărare directă două pachete care conțin bilet de avion și asigurare medicală de la Romania Travel Plus SRL
  • Pachetele vizează deplasarea consilierului local PNL, Ateș Casimceali la Mons, Belgia la cea de-a 10-a ediție a Summitului European al Regiunilor și Orașelor, respectiv deplasarea pentru două angajate ale Primăriei la Târgul de Turism de la Berlin
  • Constantin Chirilă, Sam Eliad și Macha Eliad sunt asociații companiei care va furniza pachetele achiziționate de Primăria Constanța
  • Chirilă este administrator la  Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA iar în plan politic activează în PNL, urmare a fuziunii dintre liberali și PDL
 
 
 
 
Primăria Constanța a achiziționat prin cumpărare directă două pachete care conțin bilet de avion și asigurare medicală de la Romania Travel Plus SRL.

Primul pachet pentru o persoană conține bilete de avion și asigurare medicală, în cadrul deplasării la Mons, Belgia, în perioada 17 - 20 martie 2024.

Este vorba de deplasarea consilierului local PNL, Ateș Casimceali la Mons, Belgia, în perioada 17-20 martie 2024. În perioada 18-19 martie, la Mons, va avea loc cea de-a 10-a ediție a Summitului European al Regiunilor și Orașelor, unde va fi ocazie unică pentru toți reprezentanții aleși local la nivel local și regional de a se reuni și de a-și exprima viziunea asupra viitorului Europei, se arată în refereatul de aprobare.

Prin HCL 211/2021 a fost desemnat Ateș Casimceali în calitate de responsabil cu afacerile Uniunii Europene în cadrul Rețelei europene a consilierilor regionali și locali ai Uniunii Europene.

Valoarea achiziției în acest caz a fost de 1.232 lei fără TVA.Cel de-al doilea pachet achiziționat pentru 2 persoane  conține transport aerian dus-intors la Berlin, Germania, în perioada 4-8 martie 2024, precum și asigurare medicală de calatorie pentru Germania și are o valoare de 5.312 lei fără TVA. Biletele au fost achiziționate pentru două angajate ale biroului de Relații Internaționale, Comunicare și Turism din cadrul municipalității care vor participa la Târgul de Turism de la Berlin.
 Romania Travel Plus SRL
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 117.56%.

Firma a raportat un număr de 14 angajați în anul 2022, cifră de afaceri de 48,658,217 lei și un profit de 4,885,547 lei.

Cu sediul social în București, firma a fost înființată în 1998 și are ca obiect principal de activitate  - Activități ale agențiilor turistice.

Constantin Chirilă, Sam Eliad și Macha Eliad sunt asociații companiei iar Chirilă are și calitatea de administrator. Acesta mai figurează și în Contempo SRL, Bestrecovery SRL dar și în Samaka Imobiliare SRL.

Chirilă este totodată administrator  și la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA iar în plan politic activează în PNL, fiind coleg cu primarul Constanței, urmare a fuziunii dintre liberali și PDL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere Constanța Constantin Chirilă, membru CA al Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime“ SA (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii