Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei mașini implicate într-un accident grav, în Neptun, pe DN 39. O femeie a decedat (galerie foto+video)

ro

12 Jul, 2019 19:14 13313 Marime text
În urmă cu puțin timp, pe DN 39 zona Neptun - Petrom, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei mașini. Una dintre victime este grav rănită, iar alte trei persoane au răni mai ușoare.

Un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța și, ajungând la kilometrul 37 + 700 m, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani, care a oprit pe a doua bandă, cu intenția de a efectua manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu. 

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula din sens opus pe a doua bandă. 

După producerea impactului, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un scuar din beton de la intrarea în benzinărie. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a soferiței de 25 de ani, precum și vătămarea ușoară a primului conducător auto, a celui de-al treilea conducător auto și a unei femei de 43 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism.

Femeia în stare de comă a fost transferată la Spitalul jduețean Constanța.

UPDATE: :Șoferița de 25 de ani a decedat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii