Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retrospectiva săptămânii! Evenimentul rutier care a îndoliat comuna Albești. Ce alte evenimente rutiere s-au mai petrecut la Constanța (VIDEO)

ro

10 Feb, 2023 11:13 1629 Marime text

Mai multe accidente s-au produs recent la Constanța, însă cel mai grav a fost cel care a îndoliat comuna Albești. Primarul localității și-a pierdut viața la data de 5 februarie.


Iată cum s-a produs tragedia: 

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 11.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulație.
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcția Mangalia către Constanța și, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac.
 
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Vă prezentăm în continuare ce alte evenimente rutiere s-au produs la Constanța:


O femeie a fost rănită grav în zona Doraly 

La data de 08 februarie un pieton a fost rănit grav în zona Doraly din Constanța. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. 

Ce spune Poliția despre eveniment:

La data de 8 februarie a.c., ora 13.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Aurel Vlaicu s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 28 de ani, ar fi condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre șoseaua Mangaliei către strada Liliacului și ar fi accidentat ușor o femeie, de 66 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
 
Persoanele implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat., informează IPJ Constanța. 

În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săpvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Accident rutier grav la Cumpăna! Un autoturism, intrat în gard

 La data de 8 februarie a.c., ora 17.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Strajei din comuna Cumpăna, județul Constanța, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 33 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Lebedelor din comuna Cumpăna și, la intersecția  cu strada Strajei, nu ar fi respectat semnificația indicatorului de oprire, pătrunzând în intersecție fără să acorde prioritate și intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie, de  39 de ani.

În urma impactului, autovehicului condus de femeie a fost proiectat în gardul unui imobil. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 39 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



 

Accident rutier pe strada Ion Roată din Constanța. Implicați, doi șoferi băuți 

La data de 9 februarie a.c., ora 20.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ion Roată din municipiul Constanța s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat, de 37, respectiv  81 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 81 de ani a fost ușor rănit., informează IPJ Constanța. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 37 de ani și 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 81 de ani..

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii