Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când va fi condus pe ultimul drum Gheorghe Moldovan, primarul din Albești

ro

06 Feb, 2023 09:39 3608 Marime text
Gheorghe Moldovan va fi înmormântat miercuri, 8 februarie 2023, la ora 12.30, conform apropiaților săi. Va fi condus pe ultimul drum și îngropat în localitatea pe care a iubit-o și i-a fost primar în cele patru mandate - la Albești, județul Constanța.

Reamintim că, un accident rutier a avut loc duminică, 5 februarie, la intrare în stațiunea Neptun, județul Constanța. Autoturismul pe care îl conducea ar fi părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-o lizieră din Pădurea Comorova.La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 11.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulație.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcția Mangalia către Constanța și, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii