Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Decesul lui Gheorghe Moldovan, este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familie și pentru locuitorii comunei Albești”

ro

05 Feb, 2023 14:00 2462 Marime text




Unul dintre cei mai longevivi primari liberali, edilul comunei Albești, județul Constanța Gheorghe Moldovan a murit astăzi într-un accident la intrare în stațiunea Neptun.

Gheorghe Moldovan s-a născut pe 28 mai 1956 și se afla la al patrulea mandat de edil al comunei Albești.

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța transmite condoleanțe familiei, locuitorilor din Albești și colegilor din Partidul Național Liberal : „Cu tristețe, vă anunț că s-a stins din viață, într-un accident rutier, prietenul și colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familie și pentru locuitorii comunei.
Un om gospodar, aproape de oameni, sufletist, care a reușit să demonstreze că ambițiile unui om pot avea efecte benefice pentru o comunitate întreagă. Noi, cei din PNL, îi vom păstra o plăcută amintire celui ce a fost un om modest și ambițios, croit după reguli creștine, în urma căruia rămân faptele bune făcute pentru comunitate. Va rămâne în memoria noastră ca fiind un prieten și un om de echipă.
Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte!"

Și prefectul județului, Silviu Coșa a transmis un mesaj de condoleanțe.

 
„Mare pierdere, astăzi, pentru toți cei care l-au cunoscut pe Gheorghe Moldovan, edilul din Albești. Pentru noi toți, a fost exemplu de omenie, corectitudine și altruism.  Condoleanțe familiei și multă putere!"

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii