Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea143 Bogdan Ionuț Artagea, directorul general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

17 Nov, 2021 00:00 2006 Marime text
 
 
Cu ocazia aniversării a 143 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Bogdan Ionuț Artagea, directorul general al SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
Ziua Dobrogei o celebrăm an de an. Chiar dacă vremurile de azi nu permit  organizarea  și desfășurarea unor programe și manifestări cu caracter cultural-științific, care să ne transpună în timp, să sărbătorim cu fast ziua în care Dobrogea a revenit la teritoriul național și să-i amintim pe cei care au contribuit la ceea ce suntem astăzi ca popor,  câteva cuvinte contează pentru suflet.

14 noiembrie 1878 a fost ziua în care s-a demonstrat că un popor nu poate fi împiedicat să progreseze dacă acesta este hotărât să lupte până la capăt. Poate fi stăvilit, dar cu fermitate și eroism va continua să lupte pentru libertate și unitate. Încă din cele mai vechi timpuri, popoare cu religii și culturi diferite au creat un model de conviețuire interetnică. Fiecare dintre noi are o poveste de spus. Fiecare dintre noi va constitui o filă în cartea vieții. Unii mai vocali, alții mai puțin vocali, dar hotărâți să ne schimbăm destinele. Istoria o putem scrie împreună. Să rămânem uniți în vremurile pe care le traversăm astăzi!

La mulți ani, Dobrogea noastră!
 
Sursa foto: Facebook Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Citește și:
#sărbătoreșteDobrogea143

 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari