Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de canalizare si alimentare cu apa in Pecineaga

ro

05 Jun, 2009 02:17 1070 Marime text
pecineaga_niculae_stan_02.jpgPrimăria comunei Pecineaga a făcut demersuri pentru construirea unei săli de sport în localitate. 

„Am depus documentaţia la catedra de sport a Inspectoratului Şcolar Judeţean. Sperăm să obţinem finanţarea", ne-a declarat primarul din Pecineaga, Niculae Stan.

Administraţia locală din Pecineaga are ca prioritate accesarea de fonduri structurale printr-un proiect integrat depus în baza Măsurii 322 din cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală. Investiţiile din acest proiect se referă la realizarea unei staţii de epurare, a reţelei de canalizare şi la reabilitarea conductei de alimentare cu apă în cartierul nou. De asemenea, investiţia prevede şi achiziţionarea de echipamente pentru căminul cultural (instrumente muzicale şi costume naţionale).

Autoritatea locală din Pecineaga vrea să achiziţioneze şi un buldo-excavator care să intervină în caz de urgenţă la deszăpezire, în timpul iernii. De asemenea, primarul Niculae Stan îşi doreşte să înfiinţeze şi un centru pentru bătrâni în localitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii