Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Pâslaru şi Ciprian Loloţ, la Axiopolis. Duminică, echipa din Cernavodă are meci cu FC Farul

ro

26 Jan, 2019 00:00 3166 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a intrat în a doua săptămână de pregătire de iarnă, lucrând la Cernavodă, atât pe teren, cât şi la sala de forţă. Staff-ul tehnic al formaţiei (Ionel Melenco - antrenor principal, Cristian Carapcea - preparator fizic, Dobrin Chirilă - antrenor cu portarii) a avut sub comandă, la reunire, 14 jucători (dintre care trei juniori), iar ulterior efectivul s-a mărit la 21 de fotbalişti. Din lotul care a încheiat anul 2018 nu mai fac parte Gabriel Lazăr, Silviu Moise, Cristian Coconaşu, Daniel Zaharia şi Enis Bolat, ultimii doi mergând la Poseidon 2 Mai Limanu. Au venit Robert Pâslaru (de la FC Farul) şi Ciprian Loloţ (de la CS Medgidia), iar de la echipa a doua au fost incluşi în efectiv Vali Hristu şi Gabriel Buhuş. Alţi trei jucători, Eduard Răducanu, Barbu Răducanu şi Marian Ilie (toţi, născuţi în 2001), au fost promovaţi de la juniori.
 
„Mai vrem să facem două achiziţii. Obiectul echipei este clasarea în zona locurilor opt - zece“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă. În clasamentul seriei secunde a Ligii a 3-a, Axiopolis ocupă locul 12 (din 15 formaţii). Echipa va debuta în 2019 acasă cu CS Tunari (locul 6), prima etapă din noul an jucându-se pe 2 martie.   
 
Duminică, 27 ianuarie, Axiopolis susţine un meci amical, întâlnind la Năvodari, de la ora 11.00, echipa de Liga a 4-a FC Farul Constanţa. În continuare, formaţia din Cernavodă mai are prevăzute partide de verificare cu FC Viitorul Under-19 (pe 30 ianuarie, 16 februarie şi 20 februarie) şi cu CS Năvodari (pe 2 şi 9 februarie).
 
Sursa foto: Facebook (Suporter Axiopolis Cernavodă)
 
Citeşte şi:
 
Axiopolis Cernavodă Gheorghe Stănculescu explică umilinţa cu Rapid (1-9) şi de ce terenul pe care s-a jucat meciul a fost atât de greu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii