Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă Frații Marica și Țiripan. Două perechi de gemeni și toți campioni ai României, la aceeași competiție! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

ro

03 Apr, 2024 17:00 1200 Marime text
  • Șapte medalii Campionatul Național de aruncări lungi pentru sportivii de la Axiopolis Cernavodă pregătiți de Vicențiu Culea.
 
Noi rezultate importante pentru atleții pregătiți la Axiopolis Cernavodă de Vicențiu Culea. La Campionatul Național de aruncări lungi pentru categoriile de vârstă Under-18, Under-16 și Under-14, de la București, tinerii sportivi au cucerit șapte medalii, dintre care patru de aur.
 
Cele patru titluri naționale au intrat în palmaresul a două perechi de gemeni, Marica și Țiripan, fiecare dintre cei patru atleți cucerind câte o medalie de aur dintre cele patru! Alexandru Marica a devenit campion al României la aruncarea discului (Under-16, cu 50,40 m), Bogdan Marica s-a impus la aruncarea ciocanului (Under-15, cu 54,20 m), Mădălin Țiripan a cucerit aurul la aruncarea discului (Under-14, cu 29,85 m), iar Andrei Țiripan a urcat pe prima treaptă a podiumului la aruncarea ciocanului (Under-14, cu 35,96 m).
 
Aur și argint în familie
 
La disc și ciocan Under-16, gemenii Marica au ocupat primele două locuri în concurs. Bogdan a obținut argintul la disc (cu 49,39 m), iar Alexandru l-a secondat pe fratele său la aruncarea ciocanului (cu 52,77 m). În plus, cel din urmă a cucerit medalie și la categoria superioară de vărstă, U-18, bronz la disc (cu 37,98 m). Și Bogdan a evoluat la U-18, la ciocan, ocupând poziția a șasea, cu 47,14 m.
  
Bine și pentru Mario Apipie și Sofia Moldovan
 
Nu în ultimul rând, Andrei Țiripan s-a clasat pe poziția a cincea la disc (Under-14, cu 22,93 m). De asemenea, un alt sportiv de la Axiopolis Cernavodă pregătit de Vicențiu Culea, Mario Apipie, a ocupat locul 6 la disc (Under-14, cu 22,65 m) și locul 7 la suliță (Under-14, cu 22,92 m). Iar Sofia Moldovan a fost a șaptea la disc (Under-14, cu 21,79 m).     
 
„Sunteți niște copii excepționali!“
 
„Încă o competiție națională încununată cu succes pentru sportivii CS Axiopolis Cernavodă! 4 titluri de campion național, 2 titluri de vicecampion național și un loc III. Rezultatele de la această competiție națională ale tuturor sportivilor sunt excepționale, având în vedere numărul mare de competitori de la fiecare categorie, peste 15! Sunteți niște copii excepționali, care ați ales să vă folosiți timpul liber pentru a face ceva util și anume sport! Felicitări!“, este mesajul lui Vicențiu Culea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Vicențiu Culea)
 
Citește și:
 
Axiopolis Cernavodă
Gemenii Alexandru și Bogdan Marica, atleți, medaliați din nou la Naționale (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii