Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța baschet Echipa Under-14, calificare la turneul semifinal B (GALERIE FOTO)

ro

20 Mar, 2024 17:00 664 Marime text
 

 
  • La turneul de la Cernavodă, CSM Constanța a învins Iris Iași și CSS Tulcea și a cedat cu Axiopolis Cernavodă.
 
Echipa de baschet băieți Under-14 a CSM Constanța a încheiat turneul de la Cernavodă cu două victorii în trei meciuri, calificându-se la turneul semifinal B.
 
Cu Ramona Pop pe banca tehnică, CSM Constanța a câștigat ultimele două meciuri, 67-65 cu Iris Iași și 63-58 cu CSS Tulcea, după ce pierduse prima partidă, cu Axiopolis Cernavodă, scor 56-69. După aceste confruntări, CSM Constanța s-a clasat pe locul 3 în Grupa 3, cu 9 puncte și 3 victorii în 6 meciuri în această fază. CSM Constanța U14 Masculin are un bilanț general de 8 victorii în 14 meciuri în acest sezon. În grupa B2, echipa de pe litoral le are adversare pe CSS Unirea Iași, CSS Premium Sibiu, CSO Voluntari, CS Rapid București și ACS Ralph Brașov.
 
„Suntem alături de tine! #42“
 
În campionatul masculin Under-16, CSM Constanța revine pe teren propriu, după ce s-a impus acasă cu Primo Mega Ball Ploiești (69-56) și a cedat în deplasare cu CSS4 CSU ASE București (69-83). Băieții antrenați de Norbert Kovasch se află pe locul 2 în Grupa I - Grupa Valorică A, una în care au acumulat 12 puncte, cu un bilanț de 5 victorii în 7 meciuri. În tot acest timp, au fost lipsiți de Alin Ștefănescu, care se reface după o intervenție chirurgicală. Colegii săi au prezentat un mesaj de susținere pentru el, un tricou care a avut imprimată imaginea tânărului baschetbalist, cu mesajul „Suntem alături de tine! #42“. În următoarea etapă, pe 23 martie 2024, CSM Constanța va juca pe teren propriu, cu Fly OC Constanța, echipă aflată pe ultimul loc al grupei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
CSM Constanța
Două victorii în trei meciuri. Baschetbaliștii Under-13, pe locul doi după turneul de la Galați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii