Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Green Prest Util SRL, servicii de tăiere și defrișare a vegetației la stadionul Trust Cernavodă (DOCUMENT)

ro

21 Mar, 2024 17:00 600 Marime text

 
  • Firma Green Prest Util SRL fost înființată în anul 2023, adresa sediului social este la Cernavodă, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor“.
 
Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Cernavodă pentru „Servicii de tăiere și defrișare a vegetației din cadrul Stadionului Trust Cernavodă“, sistemul fiind de cumpărare directă.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, serviciile se vor executa pe o suprafață de 9.130 de metri pătrați. Prin prestarea serviciilor se vor toaleta, defrișa și tunde vegetația spontană din locația Stadionului Trust Cernavodă. Durata de prestare a serviciilor va fi de 30 de zile de la data notificată de achizitor cu privire la prestarea serviciilor.
 
Valoarea cumpărării directe este de 54.780 lei (11.018,81 euro), ofertant câștigător fiind SC Green Prest Util SRL. Data publicării este 19 martie 2024, ora 12.07, iar data finalizării - 19 martie 2024, ora 17.57.
 
Despre SC Green Prest Util SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 21 martie 2024, firma Green Prest Util SRL fost înființată în anul 2023, adresa sediului social este la Cernavodă, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor“.
 
Asociat unic în SC Green Prest Util SRL este Cristina Gheorghe, cea care deține și calitatea de administrator.

Platforma termene.ro informează că SC Green Prest Util SRL are două contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 20 martie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)

Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
CS Axiopolis Cernavodă, achiziție de echipament sportiv în valoare de peste 125.000 lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii