Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a fost supărat Gică Hagi la finele meciului Sepsi Sf. Gheorghe - FC Viitorul „Tocmai acest lucru a fost speculat greșit“

ro

06 Aug, 2019 11:20 1499 Marime text
După ce meciul Sepsi Sf. Gheorghe - FC Viitorul 2-2 s-a încheiat, managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, a fost supărat, iar motivele sale de nemulţumire au fost puse atunci pe seama acordării golului egalizator al gazdelor, în ultimele secvenţe ale partidei, la o fază în care jucătorii formaţiei constănţene au acuzat că Virgil Ghiţă a fost faultat.

Însă, într-un comunicat al FC Viitorul, se arată că Gică Hagi a fost supărat din alt motiv.

La finalul meciului din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a fost supărat doar din cauza anulării golului marcat de Andreias Calcan în min.73, un detaliu care ar fi putut face diferența pentru că echipa noastră ar fi condus din acel moment cu 3-1!

Deși nu s-a reproșat în niciun moment, nici la finalul partidei, nici la interviurile imediate și nici în conferința de presă, ultima fază a meciului din care formația gazdă a reușit să egaleze, tocmai acest lucru a fost speculat greșit și scos în evidență de către presă!

Fiecare poate greși în teren, este omenește, dar am dorit să prezentăm un detaliu petrecut în min.73, despre care nu s-a discutat și care s-a dovedit decisiv în obținerea punctelor puse în joc, se arată în comunicatul FC Viitorul.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii