Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„A trăit periculos“ CS Medgidia s-a impus cu 3-2 în duelul cu Dacia Mioveni, după ce a condus cu 2-0 (GALERIE FOTO)

ro

13 Nov, 2021 22:19 2274 Marime text
  • Echipa din judeţul Constanţa se pregătește de primele sale meciuri din cupele europene, pe 17 şi 18 noiembrie, în Croația, cu formaţia Kastela.


Echipa feminină de volei CS Medgidia a câştigat partida de astăzi, din Divizia A1, jucată pe teren propriu cu Dacia Mioveni, însă nu a luat toate cele trei puncte, câştigând la limită, scor 3-2.

Gazdele au condus cu 2-0, dar formaţia argeşeană a revenit în joc şi a egalat la 2, CS Medgidia câştigând în setul decisiv: 25-13, 25-19, 22-25, 18-25, 15-13.  

Medgidia a trăit periculos partida de astăzi cu nou-promovata CS Dacia Mioveni 2012, pe care a învins-o cu scorul de 3-2.
 
După două seturi adjudecate rapid, voleibalistele noastre au slăbit motoarele și acest lucru le-a costat. Mioveni a reintrat în joc și a dus partida până în setul decisiv, reușind să se impuna în seturile 3 și 4.
 
Forța grupului a fost un factor decisiv în obținerea victoriei de azi. Ioana Baciu face cel mai bun meci al său de până acum, Ramona Rus, Alexandra Trică și Diana Ariton fiind și ele printre principalele realizatoare.

CS Medgidia a avut o avut o apărare foarte bună azi, însă a suferit pe tranziţie pe final, atunci când atacurile nu au mai fost construite cu răbdare și precizie.
 
3-2 și Medgidia se pregătește de primele meciuri ale sale din cupele europene. Pe 17 si 18 în Croația, cu echipa OK Kastela, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii