Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wagner, Dumitraş şi Georgescu, cei mai noi candidaţi la Constanţa PPDD îşi schimbă candidaţii la parlamentare săptămânal

ro

23 Oct, 2012 01:00 5288 Marime text

ppddgica_slabu.jpgFostul democrat-liberal Silviu Wagner a devenit membru PPDD şi este propunerea organizaţiei judeţene pentru Colegiul 5 Camera Deputaţilor.

ppddsilviu_wagner.jpgPreşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Slabu spune că validarea listelor cu candidaţi se va face în această seară iar mâine va fi în măsură să prezinte candidaturile finale ale PPDD pentru judeţul Constanţa. Un alt candidat al PPDD pe Colegiul 3, Camera Deputaţilor este omul de afaceri Gheorghe Dumitraş. Şi fostul comandant de cursă lungă, Gheorghe Georgescu candidează pentru PPDD tot pentru un colegiu rural. Georgescu a deţinut firma „Johnson Junior" care a avut în exploatare navele „Maria G", „Ecaterina A" şi „Augusta M", preluate de la CNM „Navrom". În 1999, la cererea creditorilor, a fost declanşată procedura de lichidare. „Johnson Junior" acumulase numeroaselor datorii faţă de „Bancorex", „Navrom", furnizori şi echipaje. La acea vreme, zeci de marinari nu îşi primiseră salariile cu lunile. În plus, nava „Ecaterina A" fusese abandonată în Alger. Cargoul făcuse obiectul unei tranzacţii proaste între Fondul Proprietăţii de Stat, actuala AVAS şi firma „Johnson Junior", iar la un moment dat, ambele părţi şi-au luat mâna de pe el, abandonându-l cu echipaj cu tot în Alger.

Gheorghe Slabu susţine că în privinţa deputatului Maria Stavrositu nu s-a luat o decizie finală, însă cel mai probabil, parlamentarul PDL va candida ca independent, eventual susţinut de PPDD fie pentru Colegiul 10 deputaţi, fie pe Colegiul Senat 4.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii