Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa După Zoran Nikolic, a schimbat prefixul şi Ciprian Şandru, jucătorul anului 2020

ro

01 Mar, 2021 00:00 1940 Marime text
  • Ciprian Şandru a fost desemnat handbalistul anului 2020 la HC Dobrogea Sud, în urma votului suporterilor.
 


La puţine zile după Zoran Nikolic, familia HC Dobrogea Sud l-a sărbătorit pentru schimbarea prefixului şi pe Ciprian Şandru, cel care, la fel ca handbalistul sârb, căpitanul echipei, a împlinit 30 de ani.

„Încă un «delfin» care schimbă prefixul. După Nikolic, e rândul lui Ciprian Şandru să împlinească 30 de ani. La mulţi ani, Ciprian! Să fie pase spectaculoase, goluri ca din tun şi multe victorii în tricoul HCD! Abia aşteptăm momentul în care vei ridica primul tău trofeu ca jucător al Constanţei!”, a fost mesajul clubului constănţean.


În urma comentariilor suporterilor postate pe pagina de Facebook a clubului, centrul Ciprian Şandru (1.92 m - 92 kg) a fost desemnat jucătorul anului 2020 la HCDS. „Venit în urmă cu un an la Constanţa, Şandru s-a adaptat extrem de repede şi a arătat că e unul dintre marii handbalişti români ai momentului. Bravo, Ciprian! Îţi dorim ca următorul tău trofeu să fie unul colectiv, câştigat cu echipa noastră!”, s-a menţionat pe site-ul oficial al clubului.


Înainte de a veni la Constanţa, Şandru a jucat la Potaissa Turda. „Șandru a semnat pe un sezon și jumătate. E un jucător foarte bun. Ni l-am dorit și acum doi ani. A jucat timp de șase ani la Dinamo, cu care a câștigat mai multe trofee. E un câștig mare pentru noi. Va întări linia de nouă metri și sunt convins că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele”, spunea Ionuţ Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud, anul trecut, când a fost anunţat transferul lui Ciprian Şandru.



Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)



Citeşte şi:

HC Dobrogea Sud Constanța s-a despărțit de egipteanul Omar Yassin, dar a transferat un alt handbalist

HC Dobrogea Sud Constanţa încheie luni vacanţa şi reîncepe pregătirea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii