Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superlativele anului 2020 la HC Dobrogea Sud Constanţa

ro

31 Dec, 2020 00:00 3657 Marime text
  • Suporterii HCDS şi-au exprimat preferinţele în ce priveşte trei categorii de concurs.
 

HC Dobrogea Sud Constanţa s-a adresat fanilor săi pentru a stabili superlativele anului 2020 la echipa de pe litoral.

Cele trei categorii la care fanii au fost invitaţi să-şi exprime opţiunile, pe pagina de Facebook a clubului, au fost „Revelaţia anului”, „Victoria anului” şi handbalistul care a impresionat cel mai mult în anul care se va încheia în curând.

„Continuăm tradiţia începută anul trecut şi alegem împreună superlativele anului 2020. Chiar dacă a fost un an dificil, premiul pentru suporterii anului ştim deja către cine merge şi vă mulţumim pentru toată susţinerea voastră!”, a fost mesajul HCDS. Câştigătorii fiecărei secţiuni de concurs vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în prima săptămână a anului 2021. La fiecare categorie se va câştiga un tricou de joc la alegere.

La „Revelaţia anului”, fanii au votat handbalişti precum Gabriel Ilie, Alexandru Andrei, Dan Vasile, Daniel Susanu, Onur Ersin, Vitaly Komogorov şi George Buricea. În ce priveşte „Victoria anului” au fost nominalizate două succese, cu Minaur Baia Mare şi cel cu Dinamo, din luna februarie. La „Jucătorul anului”, opţiunile s-au îndreptat către handbalişti precum Ionuţ Nistor, Ciprian Şandru, Ionuţ Iancu sau Vitaly Komogorov.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (HC Dobrogea Sud)


Citeşte şi:

HC Dobrogea Sud Constanţa, pe locul trei la finele turului Ligii Naţionale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii