Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Invitatul este Directorul Gărzii de Coastă, Cristian Laurențiu Cicu

ro

12 Aug, 2021 13:15 5192 Marime text
  • Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu
Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu. Invitatul ei din această săptămână este Directorul Gărzii de Coastă, Cristian Laurențiu Cicu, iar emisiunea se va transmite vineri, 13 august, de la ora 13.00.

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro , www.facebook.com/ziuaconstanta și pe YouTube.
 

Invitatul ediției din data de 13 august, vineri, ora 13,00, este directorul Gărzii de Coastă, comisarul șef Cristian Laurențiu Cicu. Garda de Coastă este o structură unică din subordinea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Este formată din polițiști care au competențe în zona de sud est a României, la granița maritimă și de uscat a țării. Sunt polițiștii aflați in spatele multor acțiuni de succes în urma cărora au fost capturate rețele care se ocupau cu traficul de migranți, traficul de droguri, sau de cazurile de contrabandă, pe mare și pe uscat.

Polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă  sunt cei care fac tot posibilul să impiedice transformarea României în groapa de gunoi a Europei. Descoperă și opresc transporturile de deșeuri ilegale, inainte de a intra in țară. Au și o mulțime de alte competențe. De aceea am decis să stăm de vorbă cu șeful Gărzii de Coastă chiar la sediul instituției pe care o conduce. 
Vom afla totul despre această importantă structură a poliției române.

Discutăm, printre altele, despre zona de competență și aria de responsabilitate a Gărzii de Coastă, despre infracțiunile constatate la graniță și modul în care acestea sunt instrumentate de polițiștii de frontieră. De asemenea, despre fenomenul migrației ilegale, al traficului internațional  de bunuri furate, importurile ilegale de deșeuri, dar și despre proiectele pentru următoarea perioadă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii