Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectul crimei din Bragadiru prins la Mamaia. Încătuşat ca deţinuţii din Închisoarea Delfinul Negru. Ce făcea când a fost săltat de poliţişti

ro

29 Jun, 2019 06:18 2453 Marime text
Suspectul crimei de la Bragadiru a fost prins pe litoral, în Mamaia, în timp ce încerca să își vândă bicicleta, la o zi după ce a ucis-o pe Manuela.

Tânărul, de numai 26 de ani, a înjunghiat-o de 30 de ori pe victimă și i-a găsit în casă doar 150 de lei. Se pare însă că a rămas fără bani când a fugit pe litoral.

Surse din anchetă spun că presupusul ucigaș din Bragadiru a fost depistat în timp ce încerca să-și vândă bicicleta, cu 400 de lei.

Tânărul pusese și un mesaj pe bicicletă, ”Ajutați-mă să ajung acasă”.

Polițiștii au intervenit chiar atunci și l-au pus la pământ, după care l-au încătuşat şi transportat ca în Închisoarea Delfinul Negru din Rusia.

Acolo, în timpul deplasării în incinta închisorii, prizonierii sunt încătușați cu mâinile la spate și merg în poziția „aplecat”, cu capul înainte, astfel încât să nu poată face vreo mişcare ce ar pericilita viaţa însoţitorilor.

 
După ce l-au săltat pe criminal, anchetatorii l-au dus la audieri, unde a recunoscut că el e criminalul din Bragadiru.

Tânărul a dezvăluit că a comis crima pentru banii și mașina victimei. A înjunghiat-o pe Manuela cu 30 de lovituri de cuțit.

Însă, în apartamentul tinerei de 30 de ani, ucigașul a găsit doar 150 de lei. A luat cheile mașinii de lux, dar nu a reușit să fure nici automobilul, pentru că are recunoaștere facială și nu l-a putut porni.

Ionuț a fugit de la locul crimei cu bicicleta, până în Buftea, de unde a luat trenul spre litoral. A fost capturat vineri, la o zi după crimă.

Tânărul, aflat acum în arest preventiv, este din Bucureşti.
 
Sursa foto: Capturi video Observator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii