Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Giurgiu A primit 2.000 euro pentru prestarea de servicii muzicale la o nuntă și n-a mai apărut. Polițiștii l-au prins la Aeroportul Henri Coandă (VIDEO)

ro

11 Dec, 2023 17:15 919 Marime text
Sursa foto: Poliția Română


 
  • Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 30 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, potrivit Poliției Române.
 

„Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 8 decembrie 2021, în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23.00 – 01.00, însă acesta nu s-ar fi prezentat și nu ar fi prestat serviciile muzicale, însușindu-și, în mod nejustificat, 2.000 de euro, primiți în urma semnării contractului”, transmit polițiștii.

 
Astfel, la data de 10 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului în cauză, acesta fiind identificat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, conform sursei citate.
 

„Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore”, mai menționează comunicatul Poliției.

 
În data de 11 decembrie, unitatea de parchet competentă a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 dezile.
 
Citește și
Șofer la un pas de comă alcoolică depistat în trafic în localitatea Pecineaga. Ce alcoolemie a indicat aparatul etilotest 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii