Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizare pentru găsirea a trei copii din judeţul Tulcea. Poliţişti, rude, voluntari și reprezentanți ai unei firme de pază, implicaţi în căutări

ro

13 May, 2017 10:43 3870 Marime text
În după-amiaza zilei de 12 mai, o femeie, în vârstă de 44 ani, din Mahmudia, judeţul Tulcea, a sesizat telefonic Postul de Poliție Mahmudia despre faptul că trei minori din localitatea Mahmudia, cu vârste cuprinse între nouă și zece ani, au plecat de la școală, dar nu au mai ajuns la domiciliu.
 
Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mahmudia au început căutările, împreună cu rudele celor trei băieți, dar nu au reușit să îi găsească, motiv pentru care au anunțat posturile de poliție învecinate, Murighiol și Beștepe, despre dispariția celor trei copii.
 
După căutări efectuate și de către aceste posturi, deoarece minorii nu au fost găsiți, la nivelul inspectoratului a fost activată grupa operativă coordonată de ofițerul împuternicit șef al inspectoratului. Grupa operativă a filtrat informațiile diversificate transmise de cetățeni din zona extinsă din care au plecat minorii și a coordonat dispozitivul din zonă.
 
Întrucât existau informații că minorii se deplasau spre municipiul Tulcea, au fost înființate două  filtre rutiere în zonă.
 
În seara zilei de 12 mai, în jurul orelor 20.30, cei trei copii au fost găsiți la marginea localitaţii Mahmudia. Minorii aveau o condiție psihică și fizică foarte bună, nefiind victimele vreunei infracțiuni.
 
La căutări au participat pe lângă aproximativ 20 de polițiști, voluntari din localitate și reprezentanți ai unei firme de pază.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii