Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul copiilor luați de polițiști din curtea Școlii 29. Ministerul de Interne trimite Corpul de Control la Constanţa!

ro

04 Oct, 2020 19:07 4449 Marime text



Ministerul de Interne trimite Corpul de Control la Constanţa, în urma scandalului iscat de intervenţia unor poliţişti la o şcoală, informează stiripesurse.ro.
 
Amintim că, în urmă cu două zile, urmare a mai multor sesizări cu privire la faptul că se tulbură ordinea și liniștea publică a locatarilor din zona unei școli din municipiul Constanța (Școala 29), în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Secției 2 au legitimat un grup de 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care se aflau în curtea instituției de învățământ, încălcând normele legale de acces.
 
Cei 8 tineri au fost duși la secție, unde au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei, fiecare, conform art. 2, punct 13 din Legea 61/1991 R.
 
„Referitor la situația aplicării a 8 sancțiuni contravenționale unor elevi, de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus efectuarea de verificări, cu privire la modul de intervenție al polițiștilor din Constanța, prin Corpul de Control al Ministrului, la finalizarea cărora se vor dispune măsurile legale care se impun“, transmite IGPR, conform sursei mai sus citate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii