Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul pe ordinea de zi a ședinței CLM Școala Gimnazială nr. 43 Constanța va fi reabilitată (DOCUMENT)

ro

28 Feb, 2024 11:17 628 Marime text
  • Proiectul de hotărâre privind aprobarea actualizării documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Consolidarea și reabilitarea imobilului Școala Gimnazială nr. 43, Constanța”. 
  • Inițiatorul proiectului este primarul Vergil Chițac.
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Pe ordinea de zi se află și Proiectul de hotărâre nr. 92/2024 privind aprobarea actualizării documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Consolidarea și reabilitarea  imobilului Școala Gimnazială nr. 43, Constanța”. Inițiatorul proiectului care a primit avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 și nr. 4 este primarul Vergil Chițac.
 
UAT municipiul Constanta a depus spre finanțare proiectul „Consolidarea și reabilitarea imobilului Școala Gimnazială nr.43, Constanța", în cadrul Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat, Subprogramul proiectarea și execuția lucrărilor de intervenții pentru clădirile de interes și utilitate publică aflate în proprietatea sau administrarea autorităților și instituțiilor administrației publice centrale sau locale.

Proiectul se referă la consolidarea seismică dar și creșterea eficienței energetice, lucrări conexe de reabilitare și modernizare a imobilului Școala Gimnazială nr.43, Constanța. În urma actualizării documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, au rezultat următorii indicatori:
  • Valoarea totală estimativă a investiției în cuantum de 20.252.522,08 lei fără TVA, respectiv 24.072.886,48 lei cu TVA, din care C+M: 10.765.096,25 lei fără TVA, respectiv 12.810.464,53 lei cu TNA.
Documentația tehnico-economică a fost supusă dezbaterii în Comisia Tehnico-Economică din cadrul instituției in data de 07.02.2024, obținând aviz favorabil. 

Față de cele aratate, în temeiul art. 136 alin. (8) lit. b) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, am întocmit prezentul raport de specialitate care însoțește proiectul de hotărâre privind aprobarea actualizării documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Consolidarea și reabilitarea imobilului Școala Gimnazială nr.43, Constanța", spre a fi supus dezbaterii și aprobarii plenului Consiliului local al municipiului Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta Proiectul de hotărâre nr. 92/2024 privind aprobarea actualizării documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Consolidarea și reabilitarea  imobilului Școala Gimnazială nr. 43, Constanța”. 
 

Citește și:
 
 
Decizia, aparține consilierilor locali: O constănțeancă cere ieșirea din indiviziune cu sultă, pentru un teren situat pe strada Dâmbovița din Constanța (DOCUMENT)

Proiectul de hotărâre, pe ordinea de zi a CLM Constanța: Un constănțean vrea să dezmembreze un teren în vederea înscrierii în cartea funciară (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii