Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Tic-tac, tic-tac! DNA are uşile deschise pentru HOŢII NAŢIUNII

ro

27 Mar, 2015 00:00 1731 Marime text
Intru direct în miezul problemei şi o rog pe doamna procuror-şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi, să amenajeze un loc de rugăciune în interiorul instituţiei pe care o conduce. Nu scriu peiorativ ori ironic aceste rânduri, ci chiar cred că anumite persoane citate ori audiate la DNA au nevoie de un loc unde să se închine la zei, dacă sunt luate în colimator de procurorii Anticorupţie, iar buzunarele burduşite de bani furaţi nu mai au loc pentru o iconiţă.
 
Nu ştiu dacă Dan Şova a fost salvat de divinitate, pe moment, invocând Buna Vestire şi mila colegilor, dar am realizat, miercuri, a nu ştiu câta oară, că avem un Parlament de cioflingari. Să nu le spun altfel.
 
Ocaua lui Cuza nu funcţionează în cea mai importantă instituţie a unui stat de drept. Politruci şi farisei ameninţau în urmă cu o lună că nicio cerere de ridicare a imunităţii parlamentare nu va mai fi blocată de senatori şi deputaţi. Am văzut reversul, cazurile Borbely şi Şova, cel mai recent. Fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov a fost însă arestat preventiv, cu acceptul senatorilor. Foarte bine, Justiţia va dovedi dacă este sau nu vinovat.
 
Cazul lui Şova este mai mult decât pervers şi nu mă feresc de adjective. Să invoci divinitatea în faţa Parlamentului este ca şi cum un criminal se gândeşte la oţel înainte de a înfige tăişul în victimă.
 
Aroganţa dovedită când era ministru al Transporturilor, un segment al economiei care ne face şi acum să fim ULTIMII în UE, mă duce cu gândul direct la un alt celebru: Codrin Ştefănescu, care ar fi cumpărat chinezii să îi aştearnă lui Adrian Năstase un covor sintetic de sute de kilometri, de la Jilava până la Cornu.
 
Pe ei îi avem, cu ei defilăm! Pe ei i-am votat, ei ne conduc! Numai că procurorii DNA au început să îi scuture, iar asta îi deranjează foarte tare pe cei care se ştiu cu mâţa în sac!
 
Revin cu rugămintea, doamna Kövesi! Un loc de căinţă ar putea fi amenajat pe holul DNA, imediat după intrare. Poate se POCăiesc. În al 13-lea ceas... pentru al 12-lea, tic-tac-ul a bătut de mult...
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii