Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizările lui Vergil Chițac despre liberalii pe care i-ar fi putut infecta cu coronavirus

ro

14 Mar, 2020 19:30 1954 Marime text
Senatorul constănțean Vergil Chițac a făcut câteva precizări legate de liberalii Florin Oancea, Lucian Heiuș și Adrian David, despre care s-a scris în presă că senatorul i-ar fi putut infecta cu coronavirus.

În urma apariției în presă a știrilor conform cărora eu i-aș fi putut infecta cu COVID-19 pe Florin Oancea, Lucian Heiuș și Adrian David în cadrul Biroului Permanent Național al PNL de luni, 9 martie, declar că nu îi cunosc și nu am interacționat cu dumnealor în niciun fel. Le doresc multă sănătate, a postat Chițac pe pagina sa de socializare.

Amintim că, senatorul de Constanța, Vergil Chițac, a publicat pe pagina sa de Facebook o postare legată de confirmarea infecției cu COVID-19.

Acesta a spus că este impresionat de mesajele de încurajare și transmite mesaje de sănătate către toți. În dimineața zilei de vineri, 13 martie, Vergil Chițac, soția și asistentul său au fost confirmați pozitiv cu COVID-19.  Acesta a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța fără izoletă.


Sursa captura: facebook/ Vergil Chițac


Citește și: Vergil Chițac „Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente”


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii