Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:26 28 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac „Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente”

ro

13 Mar, 2020 13:16 3030 Marime text
Senatorul de Constanța, Vergil Chițac, a publicat recent pe pagina sa de Facebook o postare legată de confirmarea infecției cu COVID-19. Acesta a spus că este impresionat de mesajele de încurajare și transmite mesaje de sănătate către toți. În dimineața zilei de vineri, 13 martie, Vergil Chițac, soția și asistentul său au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. 

„Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți”, a transmis Vergil Chițac pe o rețea de socializare.

În urmă cu o zi, Vergil Chițac trata simptomele ca pe o răceală. Acesta a publicat ieri următoarea postare: „Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă. Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru.
Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii