Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoseaua lui Chițac primește aviz negativ de la Comisia Juridică a CLM

ro

27 May, 2022 15:17 1285 Marime text
  • În comisia juridică, HCL-ul propus de primarul Vergil Chiţac a primit aviz negativ.

Intenţia de a introduce o Hotărâre de Consiliu Local ce va permite construirea unui drum rutier pe taluzul din zona plajei Modern contravine dorinţei constănţenilor ca acea zonă să fie destinată pietonilor.

Primarul Vergil Chițac a propus consilierilor locali un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HCL nr. 63/2013 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local din municipiul Constanţa.

Proiectul prevede cedarea către Confort Urban a două suprafețe de teren din taluzul Constanței în vederea construirii unei șosele care să facă legătura între plaja Modern și strada Bucovina.

Proiectul propus de Chițac este criticat de consilierii USR Constanța, care susțin că primarul abandonează proiectul propus de USR privind amenajarea unei promenade între Plaja Modern și Pescărie.

„Primarul Vergil Chițac, care a susținut public că își dorește o șosea de coastă, a făcut primul pas în acest sens, strecurând mișelește un proiect de Hotărâre de Consiliu Local prin care constănțenii s-ar trezi cu o stradă chiar pe taluzul plajei Modern, ce ar trebui să lege plaja de prelungirea Bucovinei.
Așa cum a mai procedat și în trecut, primarul nu a discutat în prealabil cu niciunul dintre consilierii municipali USR Constanța.“, anunță USR Constanța care nu va vota acest proiect de hotărâre în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal din 30 mai.
 
„USR Constanța nu va încălca promisiunea făcută constănțenilor, mai ales că, după câte se pare, Vergil Chițac și PNL vor dinadins să calce pe urmele găștii pesediștilor corupți dovediți în instanță”, mai adaugă consilierii USR Constanța.




 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii