Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi cetățeni cu domiciliul în Turcia și-au deschis firmă la Constanța

ro

08 May, 2024 11:14 622 Marime text

 foto: Pexels
O nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește YKC Construction SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 8060/22.03.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 19.03.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită YKC Construction SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Bratislava nr. 18, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorii și administratorii ei sunt Yiğit Yusuf, cu domiciliul în Turcia și Küçük Kemal, cu domiciliul în Turcia.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

Afaceri ConstanțaRestaurant nou în Cernavodă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii