Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia a contractat serviciu de actualizare a PUG-ului

ro

08 May, 2024 10:57 385 Marime text
Primăria municipiului Medgidia a atribuit un contract, prin cumpărare directă, ce vizează achiziția de servicii de actualizare a planului urbanistic general – PUG – al municipiului Medgidia.
 
Atribuirea a fost publicată pe licitatiapublica.ro pe 8 mai 2024, iar valoarea finală a achiziției este de 105.000 lei, firma câștigătoare fiind SC Mina M Com SRL. Obiectivul achiziției a fost - Servicii de actualizare a planului urbanistic general PUG al municipiului Medgidia, contractul fiind încheiat pe 10 ianuarie 2024, dar încărcat la dată recentă pe SEAP.
 
Despre Mina M Com SRL
 
Firma este înființată în anul 1993, iar pe anul 2022 a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 80.700 lei și unprofit de 14.203 lei. Sediul social este pe bulevardul Regina Elisabeta nr. 7 din București.
 
Valer Crișan este asociat unic și administrator al companiei. El mai apare în firmele Crișan & Crișan Architecture, Urban Planning & Design SRL, Intrebau București Import Export SRL, AV Imob Invest SRL, Alcamo Zacoex Grup SRL și Axerium SRL.
  
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Dezbatere publică pentru PUZ-ul elaborat de Mina-M-Com SRL. Este vizată zona Baba Novac
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii